keskiviikko 8. elokuuta 2012

Weed 10 - Hiipivät varjot

Tänään tuli tuo uusi Weed hankittua. Kansi on... no en nyt osaa oikein sanoa juu'ta enkä jaa'ta. Toisaalta tuo väri sopii kanteen, mutta.... no jaa mennään nyt itse asiaan.

Sisältää spoilereita!

Tässä osassa tapahtui aika paljon ja paljon hyvää tässä oli, lisäksi saatiin paljon uusia hahmoja kuvioihin. Weed ei ole läheskään yhtä ärsyttävä, kuin animessa, pikemminkin päinvastoin. Minua nämä Weedin "saarnaamiskohdat" eivät häirinneet yhtään, toisin kuin animessa, jossa ne on vedetty niin överiksi. Weed itse asiassa puhuu ihan asiaa ja kuulostaa jopa aikuiselta.

Weedin ja Kyoushiroun taistelu ei kovin pitkä ollut, mutta oli se ihan mielenkiintoinen ja olisi ollut mukava toisaalta tietään, kuinka siinä loppujen lopuksi olisi käynyt.

Sitten päästäänkin jo Torahampaan tapahtumiin. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka Mer ei suosikkeihini kuulu, niin kyllähän tuo ihailtavasti puolusti Torahammasta. Oli myös mielenkiintoista, miten tämän voimia jopa hieman korostettiin. Kurotoran ratsastus Torahampaalle oli aika... no niin. Oli myös mukavaa nähdä lempihahmoani Akamea pitkästä aikaa, vaikkei tämä saanutkaan suurempaa roolia. Genbakin teki ensiesiintymisensä myös tässä osassa.

Lecter ja Thunder tulivat myös tarinaan mukaan, mutta heistä ei vielä saanut paljon mitään irti.

Parasta tässä osassa oli varmaankin Murder S aka Sniperin esiintyminen. Sniper oli jännää nähdä pyörätuolissa, mutta siitä huolimatta se on säilyttänyt ylpeytensä. Kostonhimostaan huolimatta se ei kuitenkaan hyökännyt Ginin kimppuun, mikä oli yllättävää. Rauhallisestihan se siinä Ginin edessä oli. Toisaalta Sniperia kävi myös hiukan sääliksi, kun tämä lumihangessa raahautui eteenpäin pyörätuolinen. 

Seuraavaa osaa jäänkin tämän jälkeen odottelemaan innolla.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti