tiistai 28. elokuuta 2012

Postia, Koulua ja Venetsialaiset

Viime postauksesta onkin jo aikaa, mutta se johtuu siitä, että koulu alkoi ja vapaa-aikaa on paljon vähemmän. Tässä onkin ollut paljon kaikkea mielenkiintoista esim. ryhmäytymisleiri Lohtajalla, Venetsialaiset viikonloppuna ja tänään saapunut posti.

Meille lukion ykkösille järjestettiin ryhmäytymisleiri Lohtajan Vattajalle. Siellä oltiin 16. - 17. 8. Saimme armeijan vaatetuksen, ikävä kyllä ei ole kuvaa siitä, mutta ei se kovin kaunis näky ollutkaan :D. Vattajalla meille pidettiin erilaisia rasteja ja leikkejä, jotta opimme muistamaan toistemme nimet, illalla oli makkaran ja lätyn paistoa, nukkumaan menin parin kaverini kanssa vasta kolmen aikoihin, jonka seurauksena heräsimme tunnin liian myöhään emmekä ehtineet aamupalalle. Se oli aivan mahtava kokemus ja uusia kavereitakin sieltä sain. Saimme sieltä myös alla näkyvät todistukset.
Sitten tosiaan oli Venetsialaiset viikonloppuna. Torilla oli perjantaina esiintymässä Kokkola-kavalkadi, Jesse Kaikuranta, Torsten Borg ja Sami Heinonen, lisäksi lauantaina Jukka Poika, jota tosin en ollut kattomassa. Torsten lauloiomia uusia biisejään ja jopa suomeksi! Kokkola-kavalkaadi lauloi tunnettuja suomalaisia rock/pop biisejä 60-luvulta 2000-luvulle. Koho kohtana kuitenkin oli Jesse Kaikuranta ja oih... kyllä se on mahtava laulaja! Tähän vielä pari ystäväni ottamaa kuvaa.

Tänään tuli myös postia Urumista! Eli tilaamani Orion 18 ja Weed Gaiden saapuivat, olin koko koulupäivän ihan täpinöissä, kun olin eilen lukenut sähköpostin jossa kerrottiin, että tuotteet on postitettu. Yllätyin itse miten nopeasti ne saapuivat. Mangat olivat aivan ihania! Andy ei nyt vielä tehnyt ensiesiintymistään, mutta seuraavassa sitten. Weed Gaiden oli mielenkiintoinen ja oma suosikkini tarinoista oli Lonely Ron. Alussa oli neljä sivua kauniita värikuvia.

Irtokansien sisäpuolella oli tällainen ihana kuva
Lonely Ron



 Ai niin! Melkein unohdin. Kaiken tämän keskellä olen ilmoittautunut japanin kurssille! :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti